26 Nisan 2012 Perşembe

NE YEDİĞİNİZİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Moleküler biyoloji üzerine bilimsel ilerleme, doğayı daha iyi anlamamızı sağlayıp yeni tıbbi araçlar yaratarak hastalıklara çare bulunmasını sağlıyor. Buraya kadar gayet iyi ama aynı teknoloji, ticari çıkarlar tarafından dünyanın dev genetik bir denek haline gelmesini sağlıyorsa orada durup biraz düşünmemiz gerekli!

Hepimiz yaşamak için beslenmek zorundayız. Peki, o iştahla yediğimiz yemekler birer düşmana dönüşüp, bize hayat vermek yerine sağlığımızdan ediyorsa?

Biyolojik çeşitliliğin ve çevre bütünlüğünün devamı bizim hayatta kalmamız için çok önemli. Fakat ekolojik dengenin ve gıdanın güvenliği ancak genetiğiyle oynanmamış sağlıklı, doğal gıdalar yoluyla sağlanabilir.

Ülkemiz her köşesinden bereket fışkıran bir ülke. Ne bizim, ne çocuklarımızın ne de hayvanlarımızın genetiğiyle oynanmış organizmalara ihtiyacı yok. GDO’lar sofralarımızı işgal ederken, bize tahmin dahi edemeyeceğimiz alerjiler, hastalıklar da taşıyabilir.

Çok geç olmadan kendimizi, ailemizi, sevdiklerimizi korumak için yemezler.org’u ziyaret edip, GDO’ya karşı bir imza atarak sesimizi duyuralım ve GDO’lara hayır diyelim.
Scientific progress on molecular biology, provide a better understanding of the nature to have illnesses which makes creating new medical devices. Well so far but the same technology, a subject genetically to become a giant in the world by commercial interests, it provides the necessary stand there and think a little!



We all have to be fed to live. So, turn into the enemy one by dishes that we eat heartily, if the health of us instead of giving life?



Biodiversity and environmental integrity of the more important for our survival. However, food security, ecological balance, and played, but genetically healthy, natural foods can be achieved through.



Gushing out from every corner of our country is a country of fertility. What are we, nor our children nor animals do not need genetically engineered organisms. GMO invasion of our tables, while allergies to us that we can not even guess, can carry diseases.



Too late ourselves, our families, to protect those we love yemezler.org 'visit and u, and make our voice heard by signing against GMOs, say no to GMOs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder